@ T
Sea Spaghetti
500gr of mussel
Salt
300gr of shrimp
500gr of spaghetti
One soupspoon of oil
One smoked pork sausage
Six cloves of garlic
Four soupspoons of Gallo olive oil
Three soupspoons of chopped coriander
Cook the mussel in tempered water for 5 minutes. Add the shrimps and lei it boils for 5 minute more. Remove the mussel and the shrimps and put them aside. Add to the liquid the oil, the pork sausage (but first remove the skin) and enough water to cook the spaghetti. When it begins to boil again, rectify the salt and let it cook. Smash the garlic and add it in the Gallo olive oil until they become brown. Add the spaghetti (already drain) and stir it. Add the mussel, the shrimp, and the pork sausage (cut in slices). Sprinkle with the corianders and serve up with a salad.
quelle : http://www.gallo.pt/home/en
nicht dass ich jetzt jemanden den Mund wässrig machen wollte
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@ mmarina
ein Wochenende Kann man wegtauschen / weiß is leichter gesagt wie getan aber ist normal möglich wenn du nicht gerade fiese Kolleginen und Vorgesetzte hat.
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Zur Tour,
lasst euch einfach mal überraschen
Übernachtung:
Wer will, kann bei uns pennen, muss nur wissen wieviele Kommen
damit ich zur Not im Wintergarten noch ein paar Matratzen aus legen kann
oder in der Gartenlaube noch ein paar Liegen hinstelle.
oder
http://www.hotel-sturm.com/
da gibt es Zimmer zw. 28 -65 € je nach Gusto
Wenn ihr lieber dort hin wollt, dann reserviert dort bitte selber,
bestellt aber ohne Frühstück.
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und was wir Essen, des diskutieren wir noch